Blogolj!

Megvannak az idei Kossuth- és Széchenyi-díjasok

2019.03.15.
Aki gondolkodik, kérdez, alkot, az műveivel, munkájával népét, nemzetét szolgálja - jelentette ki Áder János köztársasági elnök a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából elmondott beszédében pénteken az Országházban, mielőtt átadta a Kossuth- és Széchenyi-díjakat.

Nemzetközi díjat kapott a Ludwig Múzeum

2019.03.14.
A budapesti Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum Permanens forradalom. Kortárs ukrán művészet című, 2018-as tárlata nyerte el a Global Fine Art Awards You-2 elnevezésű közönségdíját.

Díjat kapott Mága Zoltán és az Animal Cannibals is

2019.03.13.
Március 15-e alkalmából a miniszteri művészeti és egészségügyi díjakat adta át Kásler Miklós az emberi erőforrások minisztere szerdán, Budapesten.
Címkék: Díjak, Hírek

Állami kitüntetéseket és művészeti díjakat adtak át a nemzeti ünnep alkalmából

2019.03.12.
Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere a Várkert Bazárban adta át a Magyar Érdemrendeket, illetve az állami művészeti díjakat.

Fél éve nyílt meg, máris a legjobb magyar étterem lett

2019.02.26.
A Széll Tamás és Szulló Szabina által vezetett Stand kapta a Dining Guide-díjat, így ezzel ez lett az év étterme.

Botrányok és mini Hollywood

2018.12.29.
Még a nyári kánikula sem tudta tompítani a már egy éve tartó zaklatási botrány hullámot, de hál’istennek, a botrányok mellett szórakozásból és elismerésekből is kijutott bőven még az év közepére is.

Megvan az idei Domján Edit-díj nyertese

2018.12.22.
Minden évben az egykori színésznő, Domján Edit születésnapjához kapcsolódik a díj átadása, amelyet a Domján Edit Alapítvány a vidéken játszó tehetséges fiatal színésznők művészetének elismerésére hozott létre.
Címkék: Díjak, Hírek

Átadták az idei Magyar Nyelvőr Díjakat

2018.12.20.
A Magyar Nyelvőr Alapítvány minden évben olyanoknak adja át a Magyar Nyelvőr Díjat, akik sokat tettek a magyar nyelv ápolásáért – mondta Keszi István, az alapítvány alapítói képviselője.

A szakma legjobbjait díjazták a Bajor Gizi Színészmúzeumban

2018.12.18.
Az Aase-díj a kiemelkedő teljesítmények és tehetségek számára adható, kifejezetten szakmai díj, amely a hozzáértő pályatársak döntését és elismerését közvetíti.
Címkék: Díjak, Hírek, színház

Átadták a 2018-as Prima Primissima Díjakat

2018.12.08.
Idén már 16. alkalommal vehették át a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői a Prima Primissima Díjakat. A tíz kategóriában kiosztott elismerést a Müpában megtartott pénteki gálaesten adták át a díjazottaknak. 

Ezeket a cikkeket olvastad már?