Blogolj!

Idén is megrendezik a Keresztény Színházi Fesztivált

2019.03.24.
Dörner György, az Újszínház igazgatója az M1 aktuális csatorna vendégeként elmondta, hogy április 26. és 30. között idén már hatodik alkalommal rendezik meg a Keresztény Színházi Fesztivált.

Ha Szentendre, akkor Art Capital

2019.03.20.
Idén negyedik alkalommal rendezik meg a régió legnagyobb képzőművészeti fesztiválját, az Art Capitalt a festői Szentendrén, ami nemcsak a hazai alkotók műveit vonultatja fel, hanem osztrák, szerb, román és szlovák művészek munkáit is.

Idén Székelyudvarhely mutatkozik be a Vendégváró Fesztiválon

2019.01.22.
Az idei évben Székelyudvarhelyről az Udvarhely Néptáncműhely és a Tomcsa Sándor Színház munkásságát lehet közelebbről is megismerni a Bethlen Téri Színház szervezésében a határon túli magyar színházi műhelyeket bemutató, péntektől vasárnapig tartó Vendégváró Fesztiválon Budapesten.

A Sziget lett a legjobb külföldi fesztivál az angoloknál

2018.12.07.
A 15. UK Festival Awardson díjazták a magyar bulikánaánt.
Címkék: Díjak, fesztivál, Hírek

Magyar és külföldi írók a Margó Irodalmi Fesztiválon

2018.10.17.
Harmadik alkalommal rendezik meg a Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásárt a Várkert Bazárban, ahol negyven kiadó mutatja be legújabb köteteit október 18-21. között.

Most érdemes igazán villamoson zötykölődni

2018.09.25.
Lesz tömeg, és zötykölődés, de nem a megszokott délutáni csúcs miatt.
Címkék: fesztivál, koncert, zene

Igazi csemege krimi rajongóknak: Agatha Christie Fesztivál a MOM Kulturális Központban

2018.09.09.
Kulturális, ismeretterjesztő, kreatív és gasztronómiai élményekkel is várják a krimiirodalom kedvelőit az első Agatha Christie Fesztivál szervezői szeptember 15-én és 16-án, a MOM Kulturális Központban.

A jubiláló Summerfesten mutatkozik be a szegedi papucs

2018.08.17.
Az idén 25 éves Summerfest Nemzetközi Folklórfesztivál és Népművészeti vásáron fog szerepelni a szegedi papucs jelene, múltja és természetesen jövője.

Mindenkit lenyűgöz a magyar tánccsoport

2018.08.16.
A világ egyik legnagyobb művészeti fesztiválján, vagyis az Edinburgh Fringe Festivalon odavannak a Recirquel Társulat My Land című előadásáért.
Címkék: fesztivál, Hírek, tánc

Hamarosan kezdetét veszi az Őrség legnagyobb fesztiválja

2018.08.05.
Hétrétország címmel pénteken megkezdődik az Őrség legnagyobb kulturális rendezvénye: augusztus 10. és 20. között természetjáró programokkal, ismeretterjesztő előadásokkal, színházi és filmszínházi produkciókkal, komoly és könnyűzenei koncertekkel, valamint nyitott portákkal várják a látogatókat.

Ezeket a cikkeket olvastad már?