Blogolj!

Kíméletlen valóság fekete-fehérben

2018.08.14.
A várKERTmozi most sem hagy cserben minket. Ezúttal egy többszörösen díjnyertes film kerül terítékre Rudolf Péter zseniális alakításával. És bár a film fekete-fehér, a téma korántsem az.

Hamarosan kezdetét veszi az Őrség legnagyobb fesztiválja

2018.08.05.
Hétrétország címmel pénteken megkezdődik az Őrség legnagyobb kulturális rendezvénye: augusztus 10. és 20. között természetjáró programokkal, ismeretterjesztő előadásokkal, színházi és filmszínházi produkciókkal, komoly és könnyűzenei koncertekkel, valamint nyitott portákkal várják a látogatókat.

Vissza az ötvenes évekbe, majd fel az űrbe

2018.07.31.
Ha szerda, akkor várKERTmozi. Kerüld el a forró betont, az aszfaltdzsungelt, igyál egy hideg fröccsöt és lógasd a lábad a kellemes szabadtéri Várkert Bazár mozijában most is!

Amerika házhoz jön

2018.07.24.
Valami Várkert, Valami Amerika. A várKERTmozi most az egyik legsikeresebb magyar film harmadik etapját hozza el a Budai vár lábához.

Freddie Mercury beveszi a Pólus Mozit

2018.07.18.
A Pólus Mozi koncertfilm sorozatának kiemelt állomása július 27-én, a Queen legendás, 1986-os budapesti Népstadion-koncertjéről készült film 32. évfordulós vetítése lesz!

Vissza a füstös harmincas évekbe

2018.07.17.
Szereted a nosztalgiát, az izgalmas krimiket és vonz a harmincas évek budapesti világa? Szívesen belesnél abba a korba, ahol vörös körmös nők és kalapos férfiak uralták a flasztert? Azt sem bánnád, hogy egy kicsi izgalmat is belecsempésznek a mindennapokba és részese leszel egy igazi kriminek?

Szinkronizált helyett feliratos filmek? A szinkronszínészek kiakadtak

A nyelvtudás fejlesztésének érdekében a Nemzeti Versenyképességi Tanács azt találta ki, hogy sokkal jobban oda kéne figyelni a feliratos filmekre, azaz előnyben részesítenék őket a szinkronizáltakkal szemben. A SzíDoSz – Szinkron Alapszervezete ezzel kapcsolatban közleményt adott ki, mert (érthető okokból) nem értenek egyet ezzel a döntéssel.
Címkék: film, Hírek, szinkron

Holdig repítenek a Várkert Bazárban

2018.07.10.
Egészen pontosan a Jupiter holdjáig, ugyanis a Várkert mozi most sem pihen. Ugorj fejest egy különleges filmélménybe!

Újra Budapestre jön Ennio Morricone

2018.07.03.
Tavaly még úgy volt, hogy a világ egyik legjobb és egyben legismertebb filmzeneszerzője feladja a turnézást, de most – sokunk szerencséjére – meggondolta magát.

Újra vár a Várkert vászna

2018.06.27.
A nyári kertmozik hangulata, a tetőteraszos vetítések már megszokottak, de nem szabad kihagyni a felsorolásból a Várkert moziját sem. Ez a hét sem marad minőségi magyar film nélkül.

Ezeket a cikkeket olvastad már?