Blogolj!

Átadták a városi kitüntetéseket Hévízen

2020.08.21.
Idén nemcsak Áder János adott át rendhagyó módon díjakat az államalapításunk ünnepén, hanem Papp Gábor, Hévíz polgármestere is, aki a szintén a vírushelyzet miatt volt kénytelen elhalasztani a megszokott május 1-jei díjátadót.

Hévíz táncra perdül

2020.08.03.
Ha nyár, akkor programok, pezsgés és szórakozás. Ebből természetesen Hévíz sem marad ki: csütörtökönként a város táncba invitál mindenkit a fürdőváros sétálóutcáján.
Címkék: Hévíz, program, tánc

A Zenélő Magyarország egyik állomása volt Hévíz

2020.07.07.
Egyre jobban beindul a szokásos nyári pezsgés az országban, ez alól Hévíz sem kivétel: a hétvégén városban volt a Zenélő Magyarország koncertsorozat egyik állomása.

Úrnapi körmenetet tartottak Hévízen

2020.06.15.
Mivel sikeresen túlvagyunk a járvány első hullámán, így a korlátozások is enyhültek, ami lehetővé tette, hogy szentmise mellett körmenettel is meg lehessen ünnepelni az Úrnapját Hévízen.
Címkék: Hévíz, Hírek, vallás

Egy hónappal meghosszabbították a hévízi karanténpályázat határidejét

2020.05.27.
Úgy tűnik a másfél hónappal ezelőtt, a Festetics György Művelődési Központ (FGYMK) által útjára indított pályázat igen nagy népszerűségnek örvend. Ezért egyértelmű volt a döntés, hogy egy hónappal kitolják a határidőt.

Hévízen házhoz viszik a kultúrát

2020.05.01.
Hévízen május 1-től, az elmaradó városnapi programok helyett házhoz viszik a zenét a város több utcájába, a könyvtárból pedig a kölcsönözni szánt könyveket viszik ki a lakóknak.
Címkék: Hévíz, könyv, zene

Frissebb, aktívabb, "Hévízebb" - Megérkezett Hévíz új reklámfilmje!

2019.10.16.
Igazi fiatalos pezsgéssel készült el Hévíz legújabb kisfilmje, amelyben a helyi kötődésű NanoFilm alkotóinak kameráján keresztül láthatjuk Európa legnagyobb gyógytavát és a hozzá köthető élményeket.

Földényi F. Lászlóé Hévíz irodalmi díja

2019.09.09.
Pintér M. Lajos
A kitüntetett alkotó rendszeres szerzője a város nívós irodalmi lapjának.

Ezeket a cikkeket olvastad már?