Blogolj!

Hangolódjon a karácsonyra a decemberi Képmással!

2019.12.04.
Decemberben mi más is lehetne a téma, mint a karácsony, a készülődés, az ajándékozás. Emellett szó lesz irodalomról és képzőművészetről, valamint egy beszélgetést is olvashatnak Kovács András Péterrel a legfrissebb Képmásban.
Címkék: ajánló, Képmás

Szabó Balázs, Csőre Gábor és sok érdekesség a novemberi Képmásban

2019.11.07.
„Ha megkérdezik, hogy hiszek-e, azt mondom, hogy igyekszem hinni. De ez egy olyan igen, amin a sírig el lehet vitatkozni. Önmagammal is.” – a Képmás magazin címlapján Szabó Balázs zenész.

„Semmiféle tapasztalat vagy élmény nincs hiába” – Epres Panni a júliusi Képmásban

2019.07.12.
Epres Panni családról, anya- és feleségszerepről mesél a júliusi Képmás magazinban. Olvashatunk a lapban a szülői fegyelmezési módszerekről, és arról, hogy mi történik a párkapcsolatban, ha elérkezik az oltárnál emlegetett „betegség”.
Címkék: ajánló, Képmás

Freddie, a Dal egykori győztese a Képmás júniusi számában

2019.05.31.
Az énekes többek között beszél arról, hogyan lehet a mélypontról elindulni, akár irracionálisnak tűnő célok felé is.
Címkék: ajánló, Képmás

„Az előadóművész edény, amelyet a művészet és az élettapasztalat tölt fel” - Kolonits Klára a májusi Képmásban

2019.05.03.
Megjelent a májusi Képmás magazin, híres szoprán operaénekesnőnkkel a címlapon, aki szerint a magyar zenei tehetséggel kiemelkedhetünk az európai nemzetek közül, de az énekesi pályát komolyan meg kell tervezni.
Címkék: Hírek, Képmás, magazin

Táncterápia és a népzene ereje az áprilisi Képmásban

2019.04.08.
Beszélgetés az áprilisi Képmásban a viski gyerekkor örömeiről – a napi muzsikálástól a túrórudiig –, Károly herceg születésnapjáról, tízkilós ruhákról és persze, a népzenéről. Az is kiderül, kettőjük közül Szalonna vagy Eszti a prímás.
Címkék: ajánló, Képmás

Mesék, gyerekek és a család jelentősége a márciusi Képmásban

2019.03.05.
Kádár Annamária pszichológussal a mesék erejéről, a szülő-gyerek-pedagógus kapcsolatról, az örökbefogadásról beszélgetett a lap újságírója.
Címkék: ajánló, Képmás

Színház és házassság a mindennapokban - megjelent a februári Képmás

2019.02.11.
A februári Képmás interjúban Trill Zsolt és Szűcs Nelli beszélnek a házasságukról, és arról, hogy hogyan szövi át a színházi munka a mindennapjaikat. A 100 oldalas magazin ezúttal is tele van izgalmas, a családi életet és az önismeretet segítő cikkekkel, recepttel, publicisztikákkal.
Címkék: ajánló, Képmás

Hivatás, család, értékek a januári Képmásban

2019.01.09.
Herczegh Anitával, a köztársasági elnök feleségével szülői mintákról, bírói munkáról, gyermekvállalásról és a családi élet szervezéséről beszélgetett a Képmás újságírója. A magazin januári száma egy melléklettel is bővült, így ezúttal 108 oldalon olvashatnak pszichológiai, teológiai cikkeket, recepteket, publicisztikákat.
Címkék: ajánló, Képmás

Istenkapcsolat, missziós orvoslás és hálapénz - Dr. Csókay András a decemberi Képmásban

2018.12.03.
Dr. Csókay András idegsebész a sziámi ikrek szétválasztásáról mesél, szó lesz a szívbetegek rehabilitációjáról és természetesen nem maradhatnak ki a karácsonyi készülődéssel kapcsolatos tippek és ötletek sem.
Címkék: Képmás
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?