Blogolj!

Idén Székelyudvarhely mutatkozik be a Vendégváró Fesztiválon

2019.01.22.
Az idei évben Székelyudvarhelyről az Udvarhely Néptáncműhely és a Tomcsa Sándor Színház munkásságát lehet közelebbről is megismerni a Bethlen Téri Színház szervezésében a határon túli magyar színházi műhelyeket bemutató, péntektől vasárnapig tartó Vendégváró Fesztiválon Budapesten.

A magyar kultúra napját ünnepli az egész ország

2019.01.22.
1989. óta január 22-e egyet jelent a magyar kultúra napjával, ugyanis 1823-ban ezen a napon fejezte be Kölcsey Ferenc a Himnuszt. Ezért az egész országban számos kulturális és művészeti programot szerveznek ilyenkor.

Ünnepel Veszprém

2018.12.20.
Van is oka rá, hiszen a város elnyerte az Európa Kulturális Főváros 2023 címet, ezért a szombat az ünneplésé lesz.

Ismerkedj meg a jövő művészeivel

2018.10.23.
A művészi élet, az alkotás alapjáraton sem a legkifizetődőbb foglalkozás, és sok esetben a képző- és iparművészeti egyetemeken végzett fiatalok munkái is csak a négy fal között maradnak. A Hybridart Management ezen változtatott.

Tudatos gondolkodás és jövőkép

2018.10.09.
A globális felmelegedésről, a környezetszennyezésről mindenki hallott már és mindenki tisztában van vele, hogy ezek komoly problémát jelentenek. A Mikve Galéria most ezekre hívja fel a figyelmet kortárs alkotók segítségével.

Sárkányok mesélnek a Várkert Bazárban

2018.10.02.
Igazi csemegének ígérkezik a Várkert Bazár gyerekprogramja a Magyar Nemzeti Táncszínház szervezésében.

Nagy magyarok nagy versei

2018.09.26.
Mit is jelent az ENEMVÉ? Ez nem más, mint a Várkert Bazár új sorozata, azaz a Nagy Magyar Versek. Nagy nevek, nagy alkotások nagy művészek előadásában.

Kémek és titkok a Várkert Bazárban

2018.09.25.
Mindenki szeret a történelem titkos szegleteiről hallani, bekukkantani a kémek vagy épp a fegyvercsempészek világába. Most te is megteheted ezt a Várkert Bazárban.

Valójában kicsoda David Bowie?

2018.09.18.
David Bowie a zenész. David Bowie a színész. A művész. David Bowie az ikon. Meg lehet egyáltalán ismerni egy ilyen sokoldalú embert? Úgy tényleg, igazán? A várKERT moziban most megtudhatod.

Légy te is az alkotás részese!

2018.09.11.
Alkotó, vagy épp alkotás, teljesen mindegy, ha egy kicsit is érdekel a művészet, ha van mondanivalód és ki akarod próbálni magad, akkor a Várkert Bazárban a helyed.

Ezeket a cikkeket olvastad már?