hirdetés
Blogolj!

Rómában emlékeznek meg az ötven évvel ezelőtt elhunyt Hamvas Bélára

2018.05.29.
Ötven éve halt meg Hamvas Béla író filozófus. Tiszteletére a Római Magyar Akadémia egy zenei-irodalmi estet szervez szerdán.

Tapasztald meg az igazi kulturális pezsgést!

2018.05.23.
A Fonó és a Várkert Bazár minden tavasszal többnapos folk-forgatagra invitál. Ez most sem lesz másként.

Megnyitja kapuit a Nemzetközi Természetfilm Fesztivál

2018.05.23.
Negyedik alkalommal rendezik meg május 25. és 27. között a Nemzetközi Természetfilm Fesztivált Gödöllőn. Az esemény fontosságát jól mutatja, hogy még a brit David Attenborough is nevezte három alkotását.

Inspirálni és inspirálódni nőként

2018.05.09.
Ez a nőnap nem akármilyen nőnap lesz a Várkert Bazárban. Mert bár a klasszikus nőnapon is méltóképp előtérbe helyezték a nőket, május 10-én ez egy kicsit másként lesz.

Közeledik a háromnapos Rejtő Jenő fesztivál

2018.04.10.
Péntektől vasárnapig tart majd az a minifesztivál, ami a 75 éve elhunyt íróra emlékezik.

Elkezdődött a Budapesti Tavaszi Fesztivál

2018.03.30.
A hosszú hétvégén tökéletesen ki lehet használni az időt, hiszen végre normális tavaszt kaptunk, itt a húsvét és nem utolsó sorban a Budapesti Tavaszi Fesztivál (BTF) is most kezdődik.

Húsvéti nyüzsgés a Várkert Bazárban

2018.03.27.
Pár nap és húsvét, így természetesen a Várkert Bazár már javában készül számos programjával a hétvégére. Ahogy azt megszokhattuk rendkívül színes és változatos rendezvényekre számíthat az, aki ellátogat március 31. és április 2. között a budai helyszínre.

Évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend az Idegenvezetők Világnapja

2018.02.21.
Azon kívül, hogy hétvégente elmegyünk kirándulni, vagy egyéb programokat nézünk ki magunknak a fővárosban, kevés olyan, többnapos rendezvénysorozat van, ami egész Budapestet és a környező városokat úgy tudja bemutatni a helyieknek, mint akár egy külföldi turistának. Az Idegenvezetők Világnapja ilyen.

Történelmi rejtélyek és izgalmas kiállítások a Várkert Bazárban

2018.01.24.
Január végén is kiváló választás a Várkert Bazár, ha igényes programunkra vágyunk, hiszen egy előadás-sorozat keretein belül közelebbről is megismerhetjük az avarok és a nagyszentmiklósi kincs rejtélyét, izgalmas kiállításokat barangolhatunk be és még érdekes vetítéseket is elcsíphetünk. 

Főszerepben a magyar kultúra, ahol a nagyvilág a nézőtér

2018.01.18.
Tokiótól New Yorkig számos kulturális, tudományos és oktatási programot kínálnak idén a Külgazdasági és Külügyminisztérium - Balassi Intézet külföldi kulturális intézetei.

Ezeket a cikkeket olvastad már?