Blogolj!

A Várkert Bazár idén a neten tartja meg a húsvétot

2020.04.11.
Vasárnap és hétfőn érdemes figyelni a Várkert Bazár Facebook-oldalát és Youtube-csatornáját, ugyanis rengeteg koncerttel és szórakoztató anyaggal készülnek.

Ismét a Várkert Bazárba költözik az irodalom

2019.09.17.
A CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál kapcsolódó programjaként a Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásáron újra a könyvkultúra központja lesz négy napra a Várkert Bazár, ahol nemcsak a sokszínű magyar és világirodalmat ismerhetik meg az érdeklődő olvasók, de kedvükre válogathatnak az őszi könyvvásáron is október 10-13. között.

Risztov Éva az irodalom rajongók kedvence is lett

Risztov Éva elképesztő! Mindig is az volt. Amikor a medencében úszott akkor is csillag volt, aztán amikor a nyílt vízi mezőnyben a csúcsra ért, akkor is és most, a sportolói pályafutása után is az. Az olimpiai bajnok úszó legutóbb éppen a Várkert Bazárt Várkert Irodalom című rendezvényén vette le a lábáról a teljes közönséget. Csillogó humora és az élet dolgairól, a nézőkkel megosztott véleménye is figyelemre méltó. A Hősnők esten, amelyen Risztov Éván kívül Al Ghaoui Hesna külpolitikai újságíró, Péterfy Bori énekesnő, Törőcsik Franciska színésznő és Ugron Zsolna írónő volt Juhász Anna vendége, az olimpiai bajnok úgy lubickolt, mint annak idején a vízben. 

Ismerkedj meg a jövő művészeivel

2018.10.23.
A művészi élet, az alkotás alapjáraton sem a legkifizetődőbb foglalkozás, és sok esetben a képző- és iparművészeti egyetemeken végzett fiatalok munkái is csak a négy fal között maradnak. A Hybridart Management ezen változtatott.

Magyar és külföldi írók a Margó Irodalmi Fesztiválon

2018.10.17.
Harmadik alkalommal rendezik meg a Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásárt a Várkert Bazárban, ahol negyven kiadó mutatja be legújabb köteteit október 18-21. között.

Tudatos gondolkodás és jövőkép

2018.10.09.
A globális felmelegedésről, a környezetszennyezésről mindenki hallott már és mindenki tisztában van vele, hogy ezek komoly problémát jelentenek. A Mikve Galéria most ezekre hívja fel a figyelmet kortárs alkotók segítségével.

Sárkányok mesélnek a Várkert Bazárban

2018.10.02.
Igazi csemegének ígérkezik a Várkert Bazár gyerekprogramja a Magyar Nemzeti Táncszínház szervezésében.

Nagy magyarok nagy versei

2018.09.26.
Mit is jelent az ENEMVÉ? Ez nem más, mint a Várkert Bazár új sorozata, azaz a Nagy Magyar Versek. Nagy nevek, nagy alkotások nagy művészek előadásában.

Kémek és titkok a Várkert Bazárban

2018.09.25.
Mindenki szeret a történelem titkos szegleteiről hallani, bekukkantani a kémek vagy épp a fegyvercsempészek világába. Most te is megteheted ezt a Várkert Bazárban.

Valójában kicsoda David Bowie?

2018.09.18.
David Bowie a zenész. David Bowie a színész. A művész. David Bowie az ikon. Meg lehet egyáltalán ismerni egy ilyen sokoldalú embert? Úgy tényleg, igazán? A várKERT moziban most megtudhatod.

Ezeket a cikkeket olvastad már?