Blogolj!

Berobban a Dinamit a Várkert Bazárban

2018.09.04.
A Volt egyszer egy Ifipark következő állomása újabb régi klasszikust hoz el a nosztalgiára és az igényes zenékre szomjazó közönségnek.

Azt hiszed, hogy a művészettörténet nem is olyan izgalmas?

2018.08.29.
Azt hiszed, hogy nem lehet belőle például egészestés kalandfilmet csinálni? Azt hiszed, hogy ez nem lesz majd olyan népszerű? Akkor dobd el ezeket a gondolatokat és ugorj fejest Ruben Brandt életébe a várKERTmozi keretein belül.

A bizarr és az ironikus találkozása

2018.08.28.
Galla Miklós 21. századiasította magát és klasszikus repertoárját, amit csütörtökön be is mutat a nagyközönségnek a Várkert Bazárban.

Eladó lesz a szív a Várkert Bazárban

2018.08.22.
„Eladó, kiadó most a szívem”, „Nem tudok élni nélküled”. Biztosan mindenki egy emberként vágja rá, hogy a legendás Apostol együttesről van szó, akik a Volt egyszer egy Ifipark programsorozat keretén lépnek fel a Várkert Bazárban.

Zene, étel és tánc három napon át!

2018.08.15.
Három nap és rengeteg program. Augusztus 18 és 20 között a Várkert Bazár és környéke felbolydul. Érdemes lesz ebben az időszakban letáborozni a Duna-parton.

Kíméletlen valóság fekete-fehérben

2018.08.14.
A várKERTmozi most sem hagy cserben minket. Ezúttal egy többszörösen díjnyertes film kerül terítékre Rudolf Péter zseniális alakításával. És bár a film fekete-fehér, a téma korántsem az.

Ütős koncerttel készül az Amadinda együttes

2018.08.08.
És ezt nyugodtan lehet szó szerint venni, hiszen hazánk egyik legizgalmasabb ütőegyütteséről van szó.

Újabb hazai legenda lép fel a Várkert Bazárban

2018.08.07.
A Duna-parti nosztalgia folytatódik a Várkert Bazárban. A legendás Ifipark újra megnyitotta kapuit, és bár új köntösben, de ugyanazok a régi nóták zúgnak. Ezúttal Hobo pendíti meg a régi bulik hangulatának húrjait.

"Bikiniszezon" a Várkert Bazárban

2018.08.01.
Folytatódik az Ifipark-sorozat a Várkert Bazárban! Az Omega után most D. Nagy Lajos mutatja be, milyen dalok vezettek a hírnévig és sikerig.

Vissza az ötvenes évekbe, majd fel az űrbe

2018.07.31.
Ha szerda, akkor várKERTmozi. Kerüld el a forró betont, az aszfaltdzsungelt, igyál egy hideg fröccsöt és lógasd a lábad a kellemes szabadtéri Várkert Bazár mozijában most is!

Ezeket a cikkeket olvastad már?