Blogolj!

A magyar néptánc Ázsiát is meghódította

2018.07.25.
Olyannyira, hogy a magyar hagyományok már szinte a távoli Ázsiában is hagyományokká alakulnak át, legalábbis egy bizonyos csoport számára mindenképp. Ezt a nem mindennapi kulturális ötvözetet mutatja be a Várkert Bazár.

Amerika házhoz jön

2018.07.24.
Valami Várkert, Valami Amerika. A várKERTmozi most az egyik legsikeresebb magyar film harmadik etapját hozza el a Budai vár lábához.

Fedezd fel a föld alatti rejtett kincseket!

2018.07.18.
A Várkert Bazár nem csupán előadásokkal, filmvetítésekkel és kiállításokkal vár, hanem a Budai vár egy titkos szegletét is bemutatja. A Mikve túrán ezt te is megtapasztalhatod!

Vissza a füstös harmincas évekbe

2018.07.17.
Szereted a nosztalgiát, az izgalmas krimiket és vonz a harmincas évek budapesti világa? Szívesen belesnél abba a korba, ahol vörös körmös nők és kalapos férfiak uralták a flasztert? Azt sem bánnád, hogy egy kicsi izgalmat is belecsempésznek a mindennapokba és részese leszel egy igazi kriminek?

Holdig repítenek a Várkert Bazárban

2018.07.10.
Egészen pontosan a Jupiter holdjáig, ugyanis a Várkert mozi most sem pihen. Ugorj fejest egy különleges filmélménybe!

Újra vár a Várkert vászna

2018.06.27.
A nyári kertmozik hangulata, a tetőteraszos vetítések már megszokottak, de nem szabad kihagyni a felsorolásból a Várkert moziját sem. Ez a hét sem marad minőségi magyar film nélkül.

Ahol megelevenedik a Gyöngyhajú lány

2018.06.26.
A legendás Budai Ifjúsági Park, vagyis az Ifipark 1961 és 1984 között meghatározó helye volt a fiataloknak, a tombolásnak és a hazai zenekaroknak. A Várkert Bazár ezt a hangulatot akarja felidézni, így elhozza nekünk a hamisítatlan dallamokat. A koncertsorozatot az Omega indítja el.

Egy csodás éjszaka a Várkert Bazárban

2018.06.20.
A Múzeumok Éjszakája mindig izgalmas kulturális programokkal lát el mindenkit, de a Várkert Bazár külön ínyencségekkel csábít.

Mozizz újra a Várkertben!

2018.06.19.
A jó idő és a mesés környezet hozza magával a jó filmeket is. A Várkert Bazár kertmozija nem marad ki a buliból, te se tedd!

Zenélő Budapest - Igazi legendák a színpadon

2018.06.13.
Szemeteket a Várkert Bazárra vessétek, ugyanis a hétvége nagyszerű élményekkel kecsegtet!

Ezeket a cikkeket olvastad már?