Blogolj!

Januárban is minőségi programokkal vár a Várkert Bazár

2018.01.08.
Most, amikor már kipihentük az ünnepek fáradalmait és minden visszaállt a régi kerékvágásba ideje ismét belevetni magunkat a programok forgatagába. Nem is mehetnék jobb helyre, mint  a Várkert Bazárba, ahol január első felében számos lebilincselő mozira és az izgalmasnak ígérkező cirkusz fesztiválra is jegyet válthatunk, de emellett még egy szakrális kiállítás végét is elcsíphetjük.

Összetartozunk - Jótékonysági gálaest a Várkert Bazárban

2017.12.16.
Nagyszabású jótékonysági gálaesttel, sztárfellépőkkel zárul az idei Várkert Irodalom sorozat december 17-én.  Az irodalmi est sorozaton fellépő művészek ez alkalomból személyes kötődésű tárgyaikat ajánlják fel, amelyeket a jelenlévők között tombolán fognak kisorsolni. Az ebből befolyt összeg pedig az Ökumenikus Segélyszervezet beregszászi irodájához kerül majd. 

A kicsik sem maradnak ki a Várkert Bazár programjaiból

2017.12.15.
A Várkert Bazár decemberben is a minőségi programokra és az értékek átadására helyezi  a hangsúlyt, ennek köszönhetően az érdeklődők könnyedén megtalálhatják a számukra megfelelő programot, legyen az egy kiváló irodalmi est, egy kiállítás vagy akár a gyerekek minőségi szórakoztatása. Lássuk, milyen programokkal kedveskedhetünk a gyerekeknek!  

Ha december, akkor Várkert Bazár!

2017.12.15.
A Várkert Bazár decemberben is a minőségi programokra és az értékek átadására helyezi  a hangsúlyt, ennek köszönhetően az érdeklődők könnyedén megtalálhatják a számukra megfelelő programot, legyen az egy kiváló irodalmi est, egy kiállítás vagy akár a gyerekek minőségi szórakoztatása. Lássuk, mivel tölthetjük a hideg napokat! 

Ünnepi hangulat a Várkert Bazárban

2017.12.05.
Minőség, érték és megváltás jellemzi az idén harmadik alkalommal megrendezett adventi programsorozatot a Várkert Bazárban. A látogatók az év ezen szakaszában is koncerteket, irodalmi esteket, kiállításokat és gyerekprogramokat látogathatnak az ünnep jegyében.

Kortárs zene és irodalom est a Várkert Bazárban

2017.10.24.
Miképp ihleti meg a vers az immár harmadik albumával jelentkező, népszerű énekesnőt, Boggie-t? Mit jelent dalszöveget írni a fiatal író-slammer Kemény Zsófinakés hogy kapcsolódik Boggie élete Dragomán Györgyhöz és Szabó T. Annához? Hogy talált rá a Hollóasszonyra és Ugron Zsolnára? Kiderül a november 4-i Várkert Irodalom esten!

Szakrális utazás a Várkert Bazárban

2017.10.14.
A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány és a Debreceni Református Hittudományi Egyetem egy nagyszabású kiállítás-sorozattal emlékezik a Reformáció 500. évfordulójára. Ennek csúcspontja az Ég és Föld között c. a Biblia és a magyar képzőművészet kapcsolatát boncolgató kiállítás, amelyet vasárnaptól láthatunk a Várkert Bazárban.

ÉG ÉS FÖLD KÖZÖTT – A BIBLIA A MAGYAR KÉPZŐMŰVÉSZETBEN

2017.10.11.
A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány a Debreceni Református Hittudományi Egyetemmel együttműködésben nagyszabású kiállítás-sorozattal emlékezik a Reformáció 500. évfordulójára.

Vers és zene nagyjai a Várkert Bazárban

2017.09.29.
A Várkert Irodalom sorozat József Attila és Ady Endre verseivel, valamint Erik Satie és Frédéric Chopin szerzeményei segítségével verses-színházi zongoraesttel készül október 7-én, 19 órakor.

Ki volt Márai Sándor felesége, Matzner Lola?

2017.09.27.
A Várkert Irodalom sorozat célja, hogy az 1883-ban átadott, Duna-parti műemlék a 2014-es rekonstrukció és átadás után ismét a magyar alkotás és kultúra egyik központi helyszíne legyen. A sorozatban havonta színpadi előadásokkal, befogadott produkciókkal és beszélgetős estekkel találkozhatnak, Ugron Zsolna író, a Várkert Bazár arca és Juhász Anna irodalmár szervezésében.

Ezeket a cikkeket olvastad már?