Blogolj!

Pozitív teszt miatt két előadás elmarad a Vígszínházban

2020.09.12.
Kálovics Tibor
Koronavírusos a Vígszínház egyik tagja és így két előadás is elmarad.
Címkék: Vígszínház

Pozitív koronavírus-teszt miatt maradnak el a Vígszínház előadásai

2020.08.21.
Kálovics Tibor
Pozitív koronavírus-teszt miatt úgy döntöttek a járványügyi hatóságok, hogy szeptember 4-ig elmaradnak a Vígszínház és a Pesti Színház előadásai.A döntés értelmében a Pál utcai fiúkat sem mutatják be ma este.

Rudolf Péter: "Kivételes megtiszteltetés a Vígszínház igazgatójának lenni, de ezek most nem lehetnek az öröm pillanatai"

2020.03.25.
Rudolf Pétert kedden nevezték ki a Vígszínház igazgatójának, aki közleményben nyilatkozott a most fennálló kényes és nehéz helyzetről.

Rudolf Péter a Vígszínház új igazgatója

2020.03.24.
A Fővárosi Közgyűlés nevében eljárva, a közgyűlés valamennyi frakciójával és minden érintettel egyeztetve Karácsony Gergely 2021. december 31-ig Rudolf Pétert bízta meg a Vígszínház vezetésével.

Eszenyi Enikő lemond és a pályázatát is visszavonja

2020.03.19.
"Az elmúlt napokban életem legnehezebb pillanatait éltem meg. Sokat tapasztaltam ez alatt a néhány nap alatt: támogatást, gyűlöletet, együttérzést és kiközösítést. Hiszek szerelmemben, a Vígszínházban!" - kezdte Facebook bejegyzését Eszenyi Enikő.

Eszenyi Enikőt is kirúghatják

2017.11.17.
A Marton-ügy magával ránthatja a Vígszínház igazgatóját is.

Marton Lászlót a Vígszínház kirúgta, az MMA pedig felfüggesztheti

Marton László kezdeményezte a Magyar Művészeti Akadémiában viselt tagságának felfüggesztését. Az MMA november 3-i ülésén dönt majd. A Vígszínház pedig közleményt adott ki a rendező távozásával kapcsolatban.

Marton-ügy: a rendező bemutatóját is lefújták

2017.10.24.
Múlt héten Marton László egy közleményben tudatta, hogy lemond főrendezői posztjáról addig, amíg nem tisztázódnak a vele kapcsolatos vádak a szexuális zaklatás ügyében. Ezt elfogadták, most pedig közleményt adott ki a Vígszínház.

Sütő Judit kapta idén a Várkonyi Zoltán-emlékdíjat

2017.05.14.
Sütő Judit, a Vígszínház férfi szabóságának munkatársa kapta idén a Várkonyi Zoltán-emlékdíjat, amelyet Eszenyi Enikő igazgató és Várkonyi Gáspár, Várkonyi Zoltán unokája adtak át szombaton A Pál utcai fiúk című előadás előtt a Vígszínházban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?