Blogolj!

A zaklatási botránya miatt londoni fellépéseit is lemondta Plácido Domingo

2020.03.07.
Állítólag „közös megegyezéssel” döntöttek úgy, hogy a londoni Királyi Operaházba meghirdetett koncertjeit nem tartja meg a világhírű operaénekes.

Plácido Domingo bocsánatot kért azoktól a nőktől, akik szexuális zaklatással vádolták meg

2020.02.26.
Mint ahogy arról már mi is írtunk, a világhírű spanyol operaénekest, Plácido Domingót is utolérték a szexuális zaklatási vádak, a tenor most közleményben kért bocsánatot az őt zaklatással vádoló nőktől.

Szinte nyíltan vállalja a pedofíliát, most végre meg is vádolták az ismert francia írót

2020.01.04.
Manapság már sajnos szinte fel sem kapjuk a fejünket, ha egy-egy ismertebb embert megvádolnak szexuális zaklatással, ám Gabriel Matzneff esetében már durvább a helyzet: pedofília a vád.
Címkék: zaklatás

Zaklatási botránnyal és filmes szenzációval zártuk az évet

2019.12.30.
Annak ellenére, hogy szép lassan kiléptünk a nyári hőségből a kedélyek egyáltalán nem csillapodtak, sőt: újabb magyar zaklatási botrány, hollywoodi pereskedések és művészettörténeti szenzációk jutottak az év utolsó hónapjaira.

Kocsis Máté: az állam nem támogathat bűncselekményeket eltussoló színházakat

Az állam nem támogathatja tovább a színházak működését úgy, hogy azok nem engednek betekintést ügyeikbe, évekig eltussolhatnak bűncselekményeket - közölte a Fidesz frakcióvezetője pénteken a Facebook-oldalán.

Egyelőre nem tudni, hova fog vezetni a Gothár-ügy

A Katona és a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) egyelőre hallgat az etikai vizsgálattal kapcsolatban, amit Gothár Péter saját maga kért, miután bevallotta, hogy ő az, akit szexuális zaklatás miatt kitiltottak.

A zaklatási vádak egyre jobban betemetik Pladico Domingot

2019.10.03.
A szexuális zaklatással vádolt világhírű operaénekes a Los Angeles-i operaháztól is távozott. Ezt maga Domingo jelentette be.

Több nő is szexuális zaklatással vádolja Placido Domingót

Újabb nagy név került szexuális zaklatási vádak kereszttüzébe: ezúttal a világ egyik legjobbnak tartott és egyben legismertebb operaénekeséről, Placido Domingóról derültek ki mocskos dolgok.

Két év után először lépett a nyilvánosság elé Kevin Spacey

2019.08.05.
Egy kihasznált, majd cserbenhagyott bokszolóról szóló verset szavalt el egy antik görög szobor mellett a Római Nemzeti Múzeumban a férfiak szexuális zaklatásával vádolt kétszeres Oscar-díjas Kevin Spacey, aki két év után először lépett a nyilvánosság elé.

Börtönbe vonult R. Kelly

2019.03.07.
Mostanában felpörögtek az események a balhéiról ismert amerikai énekes körül.
Címkék: Hírek, zaklatás, zene

Ezeket a cikkeket olvastad már?