Blogolj!

Marton László újra rendezne

2018.02.28.
A még ősszel kirobbant szexuális zaklatási botrány miatt a nyilvánosság elől eltűnt Marton László most visszatért, és készen áll a rendezésre. Úgy tűnik, több színház már dolgozna is vele.

Marilyn Mansont is zaklatással vádolják

Szinte nincs olyan nap, amikor nem vádolnának meg egy-egy ismert embert zaklatással, vagy erőszakkal. A Weinstein-féle zaklatási hullám most a botrányhőst, Marilyn Mansont is elérte.
Címkék: Hírek, zaklatás

Zaklatási botrány már a múzeumokban is?

2018.01.29.
Történetében először két kiállítását is elnapolja bizonytalan időre a washingtoni National Gallery of Art az alkotókat ért molesztálási vádak miatt.

David Copperfieldet is szexuális zaklatással vádolják

2018.01.26.
A világhírű illuzionistának egy harminc évvel ezelőtti eset miatt kell most magyarázkodnia.

Távozott a New York-i balett zaklatással vádolt koreográfusa

2018.01.02.
Peter Martins a világhírű koreugráfus tagadja az ellene felhozott szexuális zaklatási vádakat, miközben véglegesen távozott a New York-i balett éléről. 
Címkék: balett, Hírek, zaklatás

Díjak és botrányok

2017.12.30.
A hideg sem szabott gátat a kultúrának, így hál’ istennek bőven volt – és lesz is – választék kiváló programokból, emellett újabb díjakkal és elismerésekkel gyarapodtak művészeink, na és persze itthon is robbant a szexuális zaklatás bomba.

"Ordas módon hazudsz!" - Varnus Xavér reagált az őt ért vádakra

2017.11.17.
Bár konkrétan nem nevezték meg Varnus Xavért, egy névtelen betelefonáló a Hitrádióban elég pontos leírást adott egy „ismert orgonaművészről” azt állítva, hogy évtizedekkel ezelőtt szexuális ajánlatokkal bombázta.

A fenekelés csak játék vagy épp büntetés volt

Az ATV hétfő esti Egyenes beszéd című műsorában beszélt erről Kerényi Miklós Gábor, aki a Maros Ákos által is elmondott fenekelős sztorit nem tagadta, de másként emlékszik rá.

Az Operettszínház kirúgta Kerényit

2017.11.07.
A Budapesti Operettszínház igazgatósága azonnali hatállyal kirúgta Kerényi Miklós Gábort, a színház korábbi művészeti vezetőjét.

Marton Lászlót a Vígszínház kirúgta, az MMA pedig felfüggesztheti

Marton László kezdeményezte a Magyar Művészeti Akadémiában viselt tagságának felfüggesztését. Az MMA november 3-i ülésén dönt majd. A Vígszínház pedig közleményt adott ki a rendező távozásával kapcsolatban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?